Crvi

crvi-press-fotografija-crno-bijela-webCrvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Sastav benda čine Damjan Babić, Ivan Skopulovič, Marko Benini te Vladimir Pejković. Svi redom dolaze iz, djeluju u ili su djelovali kao članovi raznih drugih grupa iz Beograda, što je definitivna garancija kvalitete ovih glazbenika.

Njihov album prvijenac ”Piše nam se dobro” zvučna je kulisa Munchovog ”Krika” 21. stoljeća, predstava za one koji možda ne razumiju te realnost za one koji shvaćaju težinu ironije koju naslov albuma stavlja pred nas. Kao što je njihova glazbena misao direktna i neposredna tako i ”Piše nam se dobro” precizno secira nemogućnost bijega od neotkrivenog i neminovnog.

Ono što bend na svojem debitantskom albumu isporučuje tvrdokorna je energija i transcedencija u nepoznato, jer što nam drugo preostaje nego da uživamo u svakoj nelogičnosti, nesavršenosti i ironiji koju nam život pruža. A ova zbirka pjesama i nije ništa drugo doli soundtrack za isti.